Bugün, 2 Mayıs 2024 Perşembe

Mustafa KÖKSAL


HAZIRLIK MAÇI

HAZIRLIK MAÇI


Fatsaspor ve 52 Orduspor ve spor insanları, baskan Şükrü bey, değerli idareciler, Fatsa sporun başkanı ve saygın  idarecileri vede maç, adı hazırlık olsada, takımlar transferlerini bizlere sunsalarda, bugün 3. Lig’deki 52 Orduspor transferleri ve kiraladıkları oyuncu kadar oyuna koydukları kendi altyapı oyuncuları izlendi spor insanları ile, aslında bizim alt yapıdan gelen bir iki isim  transferler iyidir belkide, bu bizim uşaklarda daha uygun olurdu bu takıma ve senin sporcun maliyetsiz vede ilerde senin, sana kazandıracak altın değerinde gençler üstelikte.

 

52 Orduspor’da ve Fatsaspor’da göze batan  bu lige uyan bu ligi kaldıracak 4 oyuncu vardı, iki takımın santrofarları vede 10 numaralı oyuncuları.

 

İki takımda 3. Lig’de ise bu takım bu ligde bugünki oyun formatı yada oyuncu ağırlığında  hedef şampiyonluk dersen, bugünki görünen takımlar için  on kez düşünmek gerek, buna verebilinecek her hangi  cevap için izleyenler zaten izledi.

 

Ama bunları bilen de, isteyen de, alan da, alınmasına vesile olan da  Bora Hoca, o bilmese almaz, izlediğimiz maç hazırlık maçı olsada, bu takımın  icinde sahada oynayan elindeki kendi çocukların oyunda göründü ki dışarıdaki alınmış normal sporcular kadar bu takıma katkı yapabilecek alt yapıdan alınmış  gencin bu takım içın faydalı olacağı bugün görüldü. Hocası onlara şans verir ise, bence o santrfor vede elindeki 10 numara için o kalitede oyuncu ile  huzurlu maçlar izlemenin garantisi sporcu transferi bence, en doğrusu bu  olur. Ama defans bugün 3. Lig için hata yapıyorsa, fatsa santroforuna zayıf geldiğine tribünden  bakınca bugün için bu ligde elbet bu kardeşlerimizle  takım oluruz, orta sıralarda oluruz da, gördüğümüz serap olsun  şampiyonluk, İnşallah diyelim de bugünkü  bu resimde ise zor.