Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Mustafa KÖKSAL


HEKİMOGLUSPOR MAÇI +

HEKİMOGLUSPOR MAÇI +


Nerede oynanırsa oynansın senindir..

Bu maçın son dakikasında gol oluyorsa ayıbındır ki, ilk yarı galipsin, 3 -5 olacak iken Hekimoğlu amaliyatını yapıyor, sonuç felaket üstelikte yarayı 90’da kesiyor..

Bu takım şimdi kupa neyimize demesin, kupada olmak kazanmak demek, genç sporcuları bulmak demek. Ve bu yüzden mi, acizlikten mi, sorumsuzluktan mı kırmızı kart 80’lerde ?

Bakın dost acı der, 55’de gaipten gol yiyorsun, oyun yok rakibe mahkumsun, 90’da güm...

Volkan golü atıyor ekranlarda GOLLL diye yazılıyor, mutlu oluyor Ordu, son saniye gol yiyoruz ne yazacağız şimdi?

Müdür size titriyor, idareciler öyle, başkanın eli hep cebinde, Allah’tan ne istersiniz, bunu gençlere bağlayıp da onlar oynadı ya getiripte rezil olmayın, onlar keşke oynasa, oynayabilse.

Keşke Kupa devam etse idi de gençleri kazanabilse idik..

Keşke!

Efendim ne bu hiddet şiddet, der gibisiniz, bize karşımısınız der gibisiniz, neden ben karşı olayım, neden hocalarıma ters olayım, ben benim hocam, sporcum bu ilde olsun diyorum, ben benim formamı elinde benim hocalarım taşısın diyorum, bir dizi kahramanı misali Hekimoğlu 90’da çıkıp takımını ölümden çekip alıyorken ona mani olabilecek bir sporcu grubum olsun diyorum..

Sanki senaryo..

Son saniyeler bize dert olmaya devam edecek gibi. Neler vardı kafamızda kocaman 2. lig, ama nedense bu takımın nefesi buna hazır sporculardan cok uzak?

Geçmiş olsun ne yapılabilinir ki, netice bu, lig uzun...

 

TADI TUZU KALMADI+

İnsanlar için bu yasaklarda tuzu biberi oldu, soğudu millet toptan maçtan, sıktı artık takımları da, sporcuları da.

Süper Lig’de tat varmı ki aksam Beşiktaş maçı, öncekinde Fener, uykulu saatlerin horlama düğmesi gibi koca stadtaki spor yapanlar..

Aslında tat, amatörlermiş, genç takımlarmış, asıl o gruplar yürekleri mutlu edenmiş, 4 büyük onca profesyonel kulupler de alt yapılarını bu yüzden yapıyormuş.

Şimdi futbol Şarlo filmleri gibi oldu. Sessiz, kimsesiz. Stadlarda yetimhaneler.

Benim en büyük sevdam bakıyorum ölmüş gibi yüreğimde, artık güzel bir şehir serüvenimizde yıllar sonra corona ile yetimleşmiş, yalnızlaşmış, garipleşmiş.

İnanın idareci olmak, ne güzel hayallerdi, bugünlerde ise desen ki idareci ol, derlerdi aman ha, öyle olmuş.

Futbol sende bize corona kadar uzak oldunya, vay be ki ,vay.