Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Mustafa KÖKSAL


HER GÜZELLİĞİN SONU VAR

HER GÜZELLİĞİN SONU VAR


Artık spor ortamında her daim olurumda, sahadaki bölümde olmam, izlerim o güzellikleri, her takım benim, her takım bu ilin, o yüzden tribünde olmak izlemek en güzeli.

En son Aşkın başkanla, güzel insanlar ile Altınordu’da oldum,T.F.F ye minnettarız küme düşmedi takım öyle bıraktık, çok stres yaşadık hocalar ile idareciler ile, oyuncular ile çalışanlar ile...

Şükür Altınordu ligde.

Bundan sonrası ordumun takımlarına bakışında.

Bu ilin değerleri sporcuları bu ilin sporunda olsunlar.

Altyapılar hassas, aileler, insanlar kimi orada der kimi burada oynasın istiyor eller, haklılar.

Spor güzel bundan sonra üniversitedeki Rektörün isteği okullar açılınca olursa inşallah orada geçer günüm zevkle hocalarımla

İnsanlar ile spor tartışmak istemem. Benim yaptıklarım 40 yıl Ordu’ma ortada, her anımı zevkle yaşadım, yapamadıklarımızın acısı, göz yaşımızda, o yüzden insanlar ile bu spor kalbi ile spor kırılmadan olmalı.

O yüzden herkese teşekkürler.

Bu ile bundan sonra emek verecek her spor insanı için dualarım onlara.

Onların emeği alın terleri ödenmez. Allah takımlarımıza, hocalarımıza idarecilerimize, güç versin genç antrenörlerimizede başarılar..

Ben Mersin’deyim, Silifke’de, taşucunda ne çok hasret kalmışız tatile..

Ordu’mun sezonu olsun bu sezon.

Ben tribünde her takıma onlar kadar yakın olacağım.

Ordu büyüksün. Seni seviyorum il.

 

UNUTMA ORDU

Kin nefret dolu konuşmaları ederken, Ordu futbolunu, oradaki senden parça evlatları unutma.

Bizler spor insanları spora, gençliğe adanmış bir top çiçek gibiyiz aslında azda olsak, şimdi birlik zamanı değilse ne zaman büyükler?

Bir gün bu cümlelerim, sesim kulaklarınızda yankılanacak ama siz vah bile deme vakti bulamayacaksınız.

Şimdi hep birlikte olamazsak dahası inanın hiç olur. Bir kin, nefret uğruna Ordu’daki sporu, içindeki gençliği ipe çekenler yarın vah dese ne olur ki, olan olacaksa.

Biz hayallerini, sevdiği işi yapmak isteyen bir sporu isteyen gençliği halkın gözü önünde öldürüyoruz istemeden o yada ben kavgası yüzünden.

Ya bu kirlenmiş çarkın dişlerinde olacak futbol, yada ben burdayım diyen gençliği bilecek herkes.

Sanki Ordu’daki futbolu, altyapıyı idam sehpasına çıkaranlar gibi bu resimler. Herkes biliyor ki ben yıllarca uğraşıyorum, hala fidangörle, Köprübaşı arasındayız.

Sanki ağızlara prangalar vurulmuş gibi spor alemi. Henüz çocukluğunu yaşamadan var olan yeteneklerini yok ettiklerimize bak

Ordu.

Bir kez dinleyin gençliği başkanlar, onlar spor insanları olacaklar köle değil. Vurmayın, asmayın bu gençliği. Dışardaki gençliği, kafanızdaki hücrelere hapsetmeden özgürce yetenekletini kazanın.

Yaşlarının en güzel yıllarını, taze çiçek gibi açtırdığın bu gençliği sakın soldurmayın.

Onları mum ışığında bitirmeyin lütfen, güneş gibi parlak eyleyin hocalarım, onlar bunu hak ediyorlar.

Birlik olmazsa kaybeden gençlik olacak Ordu gençliği.

Son kez yazayımda, benden bu kadar. İzleyeceğiz bundan sonra tribünlerden, iyi bir izleyici olacağız. Herkesten farklı bakarak.

Yeter bu kadar..