Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Hüsnü YÜCEL


İSA TÜRKCAN

İSA TÜRKCAN


Ulubey Belediye Başkanlığında ikinci döneminizi yaşıyorsunuz. Allah gönlünüze göre verir ve daha nice yıllar küçük kasabamıza hizmet etme fırsatı bulursunuz inşallah.

Ulubey nüfus olarak ve coğrafi yerleşim olarak da küçük bir kasabamız olmasına rağmen sizin döneminizde de güzel hizmetler aldı. Ulubey küçük ama siyasette hep en ön saflarda yer aldı. Her dönemde ya milletvekilimiz ya da Belediye Başkanlarımız oldu. En iyi hizmeti de sizin döneminizde aldı.

Enver Yılmaz’dan sonra Başkan Hilmi Güler’in de Ulubey’li olmasını çok iyi değerlendirme fırsatınız var. Bu fırsatlar bir anda elimize kadar geliyor, sonra da uçup gidiyor.

Geçen hafta Giresun Dereli’de bulunan Mavigöl Şelalesi’ne gittim. Biz belediyecileri bilirsiniz görevden sonra da her baktığımız şeye belediyeci gözü bakarız. Gördüğümüz güzellikleri kendi yöremize getirme hayalleri kurarız. Bazen büyük, bazen de ufacık hizmetlerden etkileniriz. Yol güzergahında Dereli’den çok etkilendim. Doğal güzellikleri yanında kasaba merkezindeki bir uygulama çok dikkatimi çekti. Aslında bu uygulama şehrimizde uzun süredir uygulanıyor. Mevcut binalara tek tip ve tek renk mantolama sistemi uygulaması burada da hayata geçirilmiş. Kasabaya estetik ve çağdaş şehircilik adına çok zenginlik katmış. Ulubey’in tek bir giriş bulvarı var. Sadece bu caddeden başlayarak Ulubey’e renk katmaya ne dersiniz? Bana sorarsanız, neden olmasın derim. Başkan Hilmi Güler’in de desteği ile Ulubey’i renklendirelim. Bu da sizin eseriniz olsun inşallah.