Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Mustafa KÖKSAL


İSLAM

İSLAM



O kadar güzel bir din ki o kadar güzel peygamberleri, evliya, embiyaları varki, Kuran gibi bir kitabı varki, bu din kime yalanı, talanı, haramı, rüşveti, hırsızlığı, insana secdeyi, kula el pençe durmayı, çocuklara sapık olmayı, ırza geçmeyi meşru saymamayı emretti. İslam bu kadar güzel iken bu vururum, kırarım, yakarım diyen, Allah’ın verdiği cana azrail olmaya kalkan, bu sebepsizler sokaklarda bu eller kimin kulu, kimin dinine, kimin peygamberine isyanda?
Allah kitabı ve İslamı o kadar güzel yazdı ki son peygamberini de o güzellikte yolladı ki o kitap ne diyorsa o din ne emrediyorsa o...
Yoksa bizim bilmediğimiz bir yeni din, yazılan kitap yada kanun hükmünde kanun mu varda bu milet, bu ümmet sağır yada dilsiz?
Allahım yalnız sana şükür yalnız Yüce peygambere şükür...
Affet bizleri Rabbim, alem olarak bir sineğe yüzbinlerce her meslekten insan çaresiz iken bu yanlışları, bu vahşetleri, bu çocuk katilleri, bu savaşlar, bombalar ...
Onları atanlar, yakanlar unutmayın ki islam ve peygamberin ümmeti, sizin sahip olduğunuz ne güzel din, ne güzel peygamber ki, sizler güzel olmayı hazmedemeyen,acıtan insanlık, işte bir sinek işte sizler..
Allahım kullarına merhamet et.. Senin rolüne soyunanlarıda kahret.