Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Mustafa KÖKSAL


KANAL 52 DE

KANAL 52 DE


 

 

Sayın Ali Aydın, Durmuş Karaağaç, Zafer Öztürk’ün programına bağladıkları, Orduspor’da teknik adamlık yapmış efsane Beşiktaşlı Ziya Doğan Hoca’nın bu ildeki yetenekli gençleri sayarken, oynattıklarına üzülür iken, onlara hayran iken, bu ildeki öz teknik adamlarımızın bizim yetenekleri yok sayıp transferle dünya milyar verdirmeleri hangi aklın ürünü?

 

Transferler olsun tabi ki tecrübeli 6 oyuncu alınsın da geride o altı oyuncuya çoooooooookkkkkkkkk rahat ayak uyduracak oyuncular, Ziya hocanın dediği gibi bu ilde varken neden sırtımızı döneriz bu yeteneklere ve kulüplerden yollarız?

Dün onlardı kazanımlar Orduspor’a altyapıdan, bugün daha yeteneklileri var bu ilde sırt dönülen.

 

Nasıl Efe 52 Orduspor’da oynuyorsa forma bulup, nice Efeler de alyapılarda yürekli teknik adamlara muhtaç.

 

Teşekkürler Ziya Hoca, büyük futbolcu dipteki o altını görüp kazanandır, hazıra dağ mı dayanır, 12 transfer, vay anam vay.

 

Nasıl altyapılardan oyuncu alacağız bu düşünce içinde olursa teknik adamlar..

Yani yeni yepyeni bizlere, sizlere kavuşmamız için büyük sporcu bedenlere ihtiyacı var kulüplerin..

 

Onlar efsane iken düşünce altyapı diyorsa, bugün dışarıdan 16 oyuncu transfer edip birde başarısı olmayanların hala teknik direktör rozeti takması bence ayıp.

Ordu Ordu olarak, evlatlarını kazanamıyorsa, kazanılmışları dışlıyorsa burada alt yapı değil, kocaman Hara kursak bir şey çıkmaz.

 

Ziya Doğan Hocam sağol..

 

Ben yıllarca yazarım bu cümlelerinizi ki işim bu, sen bugün ne güzel didin. Bırakın damla suyu içmeyi sizin NAZİP BEY SUYU’na ne oldu? Diyen Ziya Doğanı 3 kez dinleyin, benim dediğimden başka ne fazla diyorsa.