Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Mehmet Ali AYDIN


KARAR SİZİN

KARAR SİZİN


Aslında çok sevdiğim ama körü körüne particilik yapan ve kendi partisinden başka herkesin yanlış yolda olduğuna inanan. Kendi partilerinden başkaları yanlış yolda olduğu konusunda kesin ve değişmez fikirli olan bir Saadetli kardeşim zaman zaman bana Ak Parti ve MHP ile ilgili geçmiş videoları göndererek aklı sıra beni ikna etmeye çalışıp, bana da yanlış yolda olduğumu ima etmek istiyor.

Daha önce de çok defa bu konuda kendisi ile medeni ölçüler içinde tartıştık ne o beni ne de ben onu ikna edemedik. Hatta ben kendisine defalarca herhangi bir siyasi partinin mensubu olmadığımı, hiçbir partiye kayıtlı olmadığımı, bugünün şartları gereği Cumhur İttifakını desteklediği, yarın daha iyi bir oluşum çıkarsa onu destekleyeceğimi deklare etmeme rağmen hala bana Ak Partinin yalan ve yanlışlarını ispat etmeye ve bunun ilgili videolar göndermeye devam ediyor.

Bu konuda kendisini defalarca ikaz etmeme rağmen hala aynı kafayla devam etmesi ne kadar şartlanmış olduğunun da ispatı. Ben ona Saadet Partisi veya daha önceki türevleri hakkında hiçbir video ve mesaj göndermememe rağmen hala devam ediyor. Son olarak geçen günlerde bana bir video ve arkasından başka videolar göndererek aklı sıra Ak Partiyi karalamaya çalışıyor.

Ben ısrarla Ak Partili değilim sadece şu an onlara oy veriyorum dediğim halde. Gönderdiği absürt videodan sonra ben kendisine aşağıdaki yorumu yazdım ve bir süre yazıştık. İşte yazışmanın detayları. Burada “Sen gönderdin” yazanlar benim diğerleri o abimizin. Gerisi size kalmış.

Sen gönderdin

Yazık A…. abi HDP ve PKK ile kucak kucağa olan bir parti ile birliktesiniz ama hala eski defterleri karıştırarak bir şeyler çıkarma peşindesiniz. PKK denilen şer örgütünün kökünü kazıyan bu hükümete de iftira atıyorsunuz. Üstelik bir de Mübarek Ramazan ayında.

(BU ARADA BİR KARALAMA VİDEOSU DAHA GÖNDERDİ)

Sen gönderdin

Lütfen tekrar rica ediyorum beni bunlarla rahatsız etme. Gittiğiniz yol hayırlı olsun. Allah sizi sevdiğiniz partilerle birlikte eylesin.

….. Abi: Hocam AKP’den önce PKK YPG nin Suriye'de 60 bin kişilik ağır silahlarla donatılmış bir ordu güçleri yoktu bu AKP’nin ABD ile işbirliği yaparak İncirlik üssünü kullandırdı ve buradan PKK’ya silah ve mühimmat aynı zamanda lojistik destek veriyor ABD anlık istihbarat veriyor PKK’ya bu zulme ortak olan AKP’dir biz değiliz hocam....

PKK ve FETO bitmedi tam tersi ABD’nin kontrolü altında yeni görevler için çalışma yapıyorlar AKP de ABD ve İsrail projesi olduğunu cümle alem biliyor da siz mi bilmiyorsunuz hocam....

Sen gönderdin

Öyledir, öyle. Siz aynı kafayla devam. Yakında onlarla beraber iktidar olursunuz. Daha ne istiyorsun. Onlarda oyunu zaten sizin ittifaka veriyorlar. Ne kadar çok olursa oyunuz o kadar artar. Allah insana gerçekleri görecek göz vermeyince böyle yalan ve iftiralarla avunur.

(AŞSAĞIDA DEVLET VE MİLLET DÜŞMANININ BİR VİDEOSU VE YORUMUNU GÖNDERİYOR İsminin Başında T.C Olması zatın kim olduğunu gösteriyor zaten))

EeeY AKP LİLEERR BAKIIN RAHMEETLİİNİİİZ HOCANIIIIIZZZ NEE DEMIIİİİİŞŞ DİMMİİİ

RAHMETLİİİİ BİLEEE BUU AKP DEEEN DAHHAA VATAAN PERVEER

İİİİMİİİŞŞŞ GARİBAN VAROŞ KORUYAN BİİRRIİ İİİMMİİİŞŞŞ DİMMİİİ TC Yüksel

Sen gönderdin

A…. abi hayırlı olsun. Sen yolunu bulmuşsun güle güle. Ben senin gibi partici değilim. Bugün Ak Parti’ye oy veririm yarın bir başka patiye. Ama asla CHP ve onun işbirlikçilerine. Bilmem anlatabildim mi? Bu videolar ve paylaşımlarla belki kendini avutabilirsin ama beni asla. Cenabı Allah her şeyi en bilendir. Dedimya CHP ile yol arkadaşlığınız hayırlı olsun. Benden ve benim neslimden size bir şey çıkmaz. Ebu Cehilleri yol arkadaşı edinenlere hayırlı yolculuklar.

(TEMEL EMİCEMİN BİR BEYANI VAR. Lütfen mesaja dikkat. Temel Emice Ak Partililere sesleniyor ve tıpkı Adnan Menderes’in Yargılandığı adil mahkemeler (!) de yargılanacaklarını söylüyor)

Devir değişecek ve bir gün siz de adil hakimler huzurunda hesap vereceksiniz! Temel Karamollaoğlu

İftira ve iftiracı fitneci mafyacı pudra Şekerciler yalancı arıyorsan hocam, bu videoyu izle seyret bize iftira etme lütfen...

Sen gönderdin

A….. abi hala bıkmadım mı. Yeter artık lütfen sıkmaya başladı. Galiba anlatamıyorum ya da anlamak işine gelmiyor. Tekrar ediyorum CHP ile olan birlikteliğiniz hayırlı olsun. Mutluluklar diliyorum. Başkalarının kusurlarını aramaktan bıkmadınız mı? Onların kusuru sizin günahlarınızı kefaret olmaz. Önce kendi kusurlarınıza bakın. Unutmayacağım iki şey var birincisi dinim ikincisi CHP ve onunla birlikte olanlara kinim. CHP bir parti değil İslam'a düşman olan bir Ebu Lehep hareketi. Bunu görmüyor ve anlamıyor ve hala ona bir siyasi parti olarak bakıyor ve düşünüyorsan güle güle.