Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Mustafa KÖKSAL


KAZANDI !

KAZANDI !


52 Orduspor bu hafta kazandı. Sadece kazandı ..

3 puanla buluştu. Ordu için bu takıma gece gündüz hizmet edenler için iyi oldu. Tebrikler de, aksilikler eksiklikler madden değil manen ne?

Mesele bu. Bulunursa zaten yol gider bu sporcular da yol bulmak seri yapmak önemli. Emek verenler için mutlu oldum 3 puan... Güzel.

Zorlu hava şartlatına rağmen kazanılan üç puan adına,   Bora Marangoz Hocamı ve futbolcu kardeşleri mi kutlarım. "

Bazen içten olmasa da, kızarak “emeklerimize yazık, yazıklar olsun sizlere" diye, bazen kızıpta istem dışı trıbünden takıma, oyuncuya isyan eden idareciler de bu hafta rakip atsada 3 puan ile en güzel mutluluğu bu galibet sonu oda almış, huzur içinde bir oh demiştir diye düşünüyorum.

Bunu diyenin de kaçan o maçlardan demek ki canı yanmış, demek ki isyan bundan.

Acaba bu maç kaybedilse yada berabere bitse bırakırlar mı idi takımı, beğenmiyorlar da kaç maç oyunu sanki gibi ifade içinde iken takım idarecileri....

Onlar bugün takıma hizmetteler ve en iyisini bilirler, bize düşmez de, emek vermek nasıl oluyor bilirim de o beni biraz düşüncede bırakıyor.

Ama bunun yanında da o emek dediğine doğru bakmamı sevk ettirdi bana. Gerçekten emek var da, emeğin karşılığı olan 3 puan kaç haftadır yoktu, onlarda isyanda biraz haklılar gibi.

Şükür bu hafta geldi.

Hayırlı olsun takım. Senin için sevindim Boram.

Mesele emek verenler, sporcular teknik heyet... En çok üzülenlerde elbet.