Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Mustafa KÖKSAL


KİM ÖZLEMEDİ Kİ BU ORDU’YU

KİM ÖZLEMEDİ Kİ BU ORDU’YU


Herkes bir şey oldu da, bir şeyi biz arar olduk. Uhuuuu diye bağırıp bir şeyler arar olduk. Bakıyorum bu ilde herkes atadığı yerde, sadece bir anlamsızlıkla o yerde. Halka bakın yok oluşun bataklığında, halkı, gençliği, sporu, eğitimi bir güccük mikropa tuş edildi.

Beyinler ise sürmelaj. Ben siyasi işleri asla konuşmam, o konuda yazmam, ama bu ilin Sporu ise ateş olurum. Gençlikse, deli olurum. Ama nedense bu ilde özel ve genel beş on kulüp aylar önce söz verilen bu ilin insanlarının makamından  madden bir gıdık buse görmezse, bu ilin bu spor delilerine kol kanat olunmazsa ben Habil’i özlerim.

Bu ilde yanlışlar futbol denen firmanın etrafında nur değil katran oldu adeta. Bu ilin Davutlarına da ne oldu? Bu alanda spor adına kulüpler sağ olsun. Belediyenin değerli başkanları da tavırlı değil, aşkla bu ilin takımlarına yürek uzatsın.

Yönleri şaştı onlar yüzünden takımların.

Kulüpler bundan 20 yıl önceki amatörü özledi, hele 2022’de ne fena ya. Kendi kimliğinden uzak oldular, O Esnafspor, İdmanyurdu, Kirazlimanı, o Ulubeyspor o Perşembe, o bir çok ilçe kulübü.

Şimdi çok utanıyorum onlar amatör başkanlar 3- 5 lira verecek diye bekler oldu. Her biri 40 kişilik camialar ayıp. Sanki 3- 5 lira aşk şarkısı.

Lokmanın büyüğü ise bir yere mi gidiyor stokta mı? Yada spor dairesinin yönlendirmesi ile kimlere desteğe koşuyor bu paralar? Bunca ağbiler nerede seçim öncesi amatörler BAL’ımız diyen.

Ben bu alanda bazı başkanları tek geçerim bu ile beld. sporu monte ettiler de. Sonrasında ise DE!

Büyükler Ata, ağbi, kardaş olmadıkça amatörlerin son yol durağı aha şurası Bülbül Deresi.