Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

Mustafa KÖKSAL


KİMSE PİS DONU GÖRMÜYOR

KİMSE PİS DONU GÖRMÜYOR



Herkes kirli paslı donu eline almıyor. Bir de bunu ona, buna atıyor, iş başına geldiğinde ise bir iş yaptığı olmuyor. Ordu’da sporun bakılacak hali kalmamış, herkes makam mevki peşinde ortada 15 yıldır ceset yığını duruyor, herkes bu spordan geçiniyor.
10 yıldır en üst perdeden yazıyorum. Herkes birinin elinden tutmuş, adına spor yaptım masalında.
Olan bir şey yok. İçi boş tesisler, sporculara bakıp ağlayan sahalar, biz niye bunlara hizmetteyiz diyen vakitler.
Kimin kızması değil.
Bu il harika takımlar, amatörler, sporcular ile oldu ki izler iken yüreğimiz yağ bağlardı. Bize örnek olurlardı, hem de tesissiz sessiz kötü zeminlerde.
Bugün yağ börek yapsan ne olur ki, onu yiyecek ağız, çiğneyecek çene 15 yıldır olmadıktan sonra.
Bu ilin, kin nefret dolu sporu 10 yıldır tavan yaptı. Halbuki bu kinin, nefretin yok ettiği yetenekleri say desem parmak yetmez.
Bugünlerde bir yalan bir yalan dolaşır oldu. Biz de hayretle izliyoruz. İnsanların işi gücü yok, Altınordu takımı adamlara sakız oldu.
Aşkın Başkan BAL’ı düşünmez, alt yapıyı düşünmez dedikoduları. Böyle bir yalanın içinde olursa ki en büyük karşıtı ben olurum, yalan ise çıkaranlar zaten haindir.
Rabbimin bu il nasip ettiği bir Altınordu Altyapı Ordusunu hangi başkan kılıç kalkan ile keser doğrar?
Aklından zoru olmalı ya da çok fena Ordu’ya kin içinde bir hışımla başkan olmak için gelmesi lazım.
Elinde altın var ama istemem demiş Aşkın Tören. Siyaseti bari kirletmeyin, sporun içine edildi bunlar sayesinde, bari onlara sahip olacaklara sessiz olun destek bile olmayın.
15 yıldır bir iş yapıldığı yok, Allah’a bin şükür Spor İl Müdürü ve gayretleri olmasa bu ilde kirli donlar ortalarda olacak.
Allah ondan ekibinden ve sayın Valimden razı olsun. Son 3 yıldır hamle oldu, yeni yeni temel kazılıyor, bundan sonrası temel inşallah.
Karşıyaka üst olur da buradan yeni yepyeni sporcular ihraç olur hayat bulur.
Yoksa çenenin, boşunu, konuşmanın acısını uzun yıllar yaşarız.
Allah o günlere bizi kavuştursun tekrardan. AMİN!