Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Mustafa KÖKSAL


KÖTÜ BUGÜN

KÖTÜ BUGÜN


Bu takım ve yeni  transferler, bunlara  dışarıdan el atan biri varsa, ki konuşulanlar, dedikodular bu takım için  bu çok büyük hata olur, çok kötü işler olur, Şükrü Bey’in de, idarenin de imajında  derin bir yara, teknik adamada vurulmuş çok büyük darbe olmuş olur.

Bence..

 

Onlarca olmayan bence bu.

 

Bu takımı son maç taaaaaa tepeden izledim balkondan, sonuncu takım bizimle raks yaptı. Atağımız yok, korkutacak hamlemiz yok, adamlar sonuncu değil de 6 cı olsa o geldikleri hamlelerin 2 si gol olurdu.

 

Ah var, beddua vardan önce kötü, çok kötü yanlışlar yapılmış.

 

Etrafında Ordu yok, etrafında bir avuç insan var Ordu’nun 3. Lig takımının, hala bu aradaki husumet, kin  yada nefret Ordu  gençliğini eroin misali yok ediyor, farkındamıyız.

 

Ne diyelim, başkanım her şey iyi mi, diyelim, bu takım sezon sonunda şampiyon olacak mı diyelim, kocaman bedenini, cebini tek başına bu Ordu’ya açmış kocaman yüreği kırmanın üzmenin  haddi yok.

 

Yalanın ise hiç. O hepimize başkan, ağbi, kardeş..

 

Şükrü Bodur’u buraya taşıyanlar bile söz söylemiyor yanlışa, birilerine , şuna buna neye ise. Aslında Şükrü Bey’in haberi olaylar bitince olmalı, bunları sayın ikinci başkan ki bu Orduspor’una çok emek veren insan, birde takım  menajeri halletmeli, biz onlardan öyle örğendik Orduspor’da…

 

Biri kırmayalım, biri bu camiaya, spora çok emek verdi, birisi çok değerli diyerek sonuç bu. Aslında olan bu, sporcu bu. Vallahi billahi alt yapıdaki 2 oyuncu iki maç oynasa bu takıma harcanmışı nakit kasaya sokar.

 

Buradan birileri mi el altından transfer ayağı ile bir kazma mı vuruyor bu tarlaya diye düşünmeden edemiyorum. Yoksa bakıyorum uzaktan, muhteşem başkan, harika tesis, sporcu ise orda teknik adam orda,  eeee nedir bu kadar nazar, bu kadar sessiz bir takım oluşu mu?

 

Bende meraktayım.