Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Mustafa KÖKSAL


KOZAN

KOZAN


 

 

Maç 0-0 sevinelim mi? Arkadaşlar hedef  Kozan mı şampiyonluk mu, hedef korkarak maça çıkmak mı yoksa yene yene bitirmek mi?

Korkak oynuyoruz, kendi sahamızda geçen maçın pravosı Kozan’da, kaç pozisyon var, kaç pozisyonda Vay dedik... Mesele bu takımın ilk düşüncesi ne ise ona yakışan o. Şampiyonluk. Olur mu, sonuçta son noktanın resmi kupalı olur mu, bilememde bu takımın  varması gereken son nokta lig şampiyonluğu ise bugün geçen hafta bakınca benim inancım yarıya indi.

Of puf etmeden, bu takımı yolcu ederken elinde kalemle bu hafta 3 öbürü bir diğeri 3 puan yazılamıyacak kadar soru işareti varsa takımda suçlu kim, transferlere kefil kim?

Bu adam futboldan sogumasın, kaç Bodur var bu ilde?

Yok Yok Yok.

Elinize sevilmeyen hakkında bin bir senorya yazılan adamın 3. Lig’de takımı bırakılmışsa bu takım bu idare ile yukarda asıl yerine bırakılmalı.2. Lig....

İnşallah da bu maçlara bakınca kolay mı kazanılıyor o paralar da, kolayca  bu formayı kaldıramıyacak sporcu kardeşlere harcanıyor?  üzülüyoruz bu insanın hayali var, bu takımı 2. Lig’e çıkarayım da, hiç koşucu yok hepsi kısa kısa oyuncu, adımları bu koşuya yetmiyor gibi...

Neyse, takımın bir sorumlusu insan grubu var, bizdeki sadece dua, başarırlarda kocaman alkışlarız...

Bakın Kozanda bizi yaraladı...

Sonda takımlar bunlar ..