Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Mustafa KÖKSAL


MAÇ BİTTI..

MAÇ BİTTI..


 

 

Şimdi bu maç sonunda teknik heyete onca kurşun domdom gibi, cümleler ise işkence aleti ya bu beraberlikten mutlu olmuşlar yok mu? canım sıkılıyor.

Onca para harcıyorsun onca paran kadar para harcamayan takımla sahanızdasınız, iki gol bulup 3 - 4 yaparız diyorsunuz, ama sonunda cümle kurmak için bekleyenlere bol bol cümle kurma malzemesi veriyorsunuz..

Aldığımız onca sporcu içinde bu ilin 3 çocuğuna güven bitmiş ise zaten takımında ruhu biz olmaktan öte..

O değerli adamın, başkanın yerinde ben olmak istemem, teknik adamlarında hiç isteyeceğini sanmam.

Biz 9 puan derken bir puan için fıdık atıp harmandalı mı oynayalım hele hele bu kadar insan, iş dünyası destek açıklaması yapmış iken bu sonuç için basın sözcüsü ne diyecek onca bekleyen insanlara?

Futbol bu demezler, netice bu normal demezler, futbolda her şey bize demezler bu ilde beter olsun diyecek onca yürek var.. Ben sadece başkana üzülüyorum, bir kaç insana üzülüyorum, doktorlarıma üzülüyorum, bacıma üzülüyorum, benim için değerli emmi oğluna üzülüyorum.

Ve ben bu ilde cok iyi bildiğim yerimi bu alemde onlar için yaratırım dedim olmadı, yine buradan yazıyorum bunları yaşamamak için ALT YAPIN ve TESİSLERİN kimle olacaksa olsun acilen olsun.

Bugün bu beraberliği tekmik adamlara mal edecekler kimler ise yarında sporcuya idareciye mal ederler.

Biz bunları, başkanda ikinci başkanda, 40 yıl Orduspor’da yaşadık.

Kurtuluşu ne derseniz, Müslümanın imanla, takımlarında Alt yapıları ile, 2-0 dan 2-2 oluyorsa istiareye yatmaya gerek yok.

Kimsede izlemedi zaten.. Ama o başkan için bari bu işi sıkı tutun puanlar kaçmasın. Kimsede teknik heyete çamur atmasın, biraz aynaya bakalım...

Biz ne yapıyoruz diye. Bu hocaya takıma güvenelim..