Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Mustafa KÖKSAL


MHP

MHP


 

 

Genel Merkezi anlamadığımız şekilde, neden, niçin Ülkücü camiayı ve bu uğurda sesi çok çıkan her evladını tek tek ihraç ediyor?

 

İsim yazmak istemiyorum da rahmetli Başbuğun evladım dediği her canlının sesine, nefesine tahammülü olmayan bir durum yaşıyor ülkücü taban.

 

1970’te içinde olmaktan onur duyduğum bu camianın değerli ocak başkanları ve bu dava için şehit olmuş bir çok evlatları ile o acılı karlı günde Ankara’da göz yaşlarında, koca Reisin tabut arkasında olduk.

 

Kış günü kar, boran Başbuğun tabutu altında o acıyı yaşamış biri olarak kimler kimler gelip geçti, Başbuğa, Gün Sazağa, Osman Serdengeçti’ye, Osman Bölükbaşı’na, Muhsin Başkan'a, Pehlivanoğlu, Ön kuzuya, yüzlerce ülkücü şehit de kalmayan bu fani yalan dünya, servet, mal mülk, tahta, koltuğa, makamlara can bağlayamaz.

Canı veren Allah, alan Allah olur kimse değil.

 

Bizim yüreğimizdeki o düşünce, o büyük ülkü bizle beraber, biz bu partinin yüzde 3’ü ile de, yüzde 5’ i de yaşadık, iktidar ortaklığını da yaşadık..

Ama rahmetli Başbuğun etrafında olan, evladım dediği her beden tek tek kemikten sıyrılan et misali ihraç ediliyor sanki yıl yıl.

 

Hatası varsa kulağına konuş, uyar yoksa git deme be sayın genel başkan. Şimdi bakıyorum da bu İyi Parti’de, Ak Parti’de, yüzlerce ülkücü kökenden gelmiş 70’ i- 80’ i yaşamış onca ülkücü mü yanlış, işkence görmüş, içeride yatmış bu insanlar mı yanlış?

 

Doğru bir kaç insan vede sadece sayın Semih Başkan mı, bir kaç sayın büyükler mi, MHP hepinizden büyük ağalar..

O çınarın dallarını kopararak onu kurutamaz kimse..

Ülkücülük Türkeş’in emaneti o emanete asla saygısızlık ihanet olmaz. Bugün de Cemal evladımız ihraç oldu ve partisine genel başkanına bir kelime etmedi genel başkanına sadece helalleşebilseydik dedi...

 

Biz sayın başkan, ülkücülüğün başka bir düşünce maddesi varda bizler mi 50 yıldır bunu bilemedik... Hatalar yaptıkta bu partiden mi gittik?

 

MHP bilinsin ki kimsenin değil, ülkücü camianın baba ocağıdır..

Allah zeval vermesin. Hata yapanlarda bir gün aynı hataları yaşasın istemem. Biz ülkücüyüz.