Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Mustafa KÖKSAL


NE OLUYOR BU İLİN SPORUNA ?

NE OLUYOR BU İLİN SPORUNA ?


Ne oluyor Ordu’da futbola, ne oluyor bu ile sporuna, onca para verilen emeğe, sporcu diye sırtına forma giydirilenlere ne oluyor? Bugün Karşıyaka’da idi herkes, onca Amatör izledik yok inanın, Mahir Akdere bir takımı Özcan Türkmene,  kapattırmadı emanet  verdi. Oda aldı kapanacak mekanda harika sofralar kuruyor, harika yetenekli futbol incileri çıkıyor, bugünde iyi oyun galibiyet onca emeğin huzur hakkı oldu.

Gurur duydum Özcan hoca, sporcular.

Amatör takımlardaki eksiklik, sorumluluktan uzaklık hemen sahaya yansıyor. Oyuncu genç yok, eskilerden hala umutla yürümeyi and içercesine ilke edinmiş amatörler var.. Karşıyaka buz gibi diyorum ya gerçekten buz gibi, tribünde sahadaki oyunda.

Ben 67 Orduspor’un son dakika rakibe burada 3 puan vermesini anlamış değilim, çok mu inandık da  bu takıma, çok mu yürek koyduk da, gözümüz kör baktık sahaya desem de bugün kaçırdığımız goller yerine sanki zekat verdik rakibe.

Olmaz, futbol hele hedefin varsa ki var, teknik yanlışlara bakıp diyeceksiniz ki,  bu alanda koşmayı and içen  bir başkan, takım, teknik adam  iseniz, bu son dakika gol o kalede olup puan bu ilden  asla gitmemeli...

Kocaman işleri acemi ellerde yoğuran hamur edende yok ki, kızalım. Ama Telat hocam sorun içeride ise başkan var arkanda dağ gibi, dışarıda ise yine Ordu yanında..

Ama 3 puan bırakmak en kötüsü, yanındaki gözde tecrübeli de kem göz kim onu bulmakta hocam işin.

Geçmiş olsun, aslında bugün 2 kez sevinmek isterdim de olmadı. Yine burdan yazıyorum hocam bak Ordu Gücü’nde 2 oyuncu var sana  olacak içerde kenarda soluk olacak, bir kaleci, bir stoper.

Birde genç 7 numara....

Mahir gerçekten harika bir iş yapıp kapanacak ocağa odun attı, Özcan hoca ile.

Bugün dirilmiş takım vardı Karşıyaka’da. Devamı daha iyi olur inşallah. Diğer yanda da iki 3. lig takımı berabere ve mağlup, alt yapılar ise yetersiz.

Ne oluyorsa spordan soğuyor bu il.... Nerede o Durugöl’deki bahar şenliği nerede Karşı yaka’da ki sessiz isyan.

Herkese sakatsız sezon dilerim başkası ne bilmiyorum.