Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Hüsnü YÜCEL


NEREDESİNİZ VEKİLLER

NEREDESİNİZ VEKİLLER


 

AK Parti’li vekiller sitemim size olacak. Hiç kusura bakmayın. CHP’liler her gün yeni yeni yalan yanlış saldırılar ile sosyal medyada atıp tutuyorlar. Adeta ben daha fazla saldırganım yarışı içindeler. Çünkü biliyorlar ki, kim daha acımasız ve nefret dolu söylemler ile saldırır ise, kendi partisinde daha fazla prim yapıyor. İşte bunun için bu seviyesiz ve nefret dolu söylemleri artarak devam ediyor.

PKK’yı meclise taşıyanlar, PKK canına okuyan SİHA’ları yapan Selçuk Bayraktar’a saldırıyor ,hem de yalan yanlış haberler ile sizde hala çıt yok. Muhalefet İl Başkanları açık açık sokak söylemleri ile ihtilal çağrısında bulunuyor, sizde çıt yok. Belli yazar ve çizer takımı, rahmetli Menderes ile Tayyip Erdoğan’ın resimlerini yan yana koyarak haber yapıp, sonunuz böyle olacak diye en seviyesiz yazılar yazıyorlar, siz de çıt yok. Korona Virüs konusunda bütün dünya Türkiye’nin başarısını konuşurken, DSÖ Dünya Sağlık Örgütü ülkemizin uygulamalarını överken, muhalefetin bu başarıyı gölgelemek için yaptıkları ayak oyunlarına karşı sizde çıt yok.

Hep Tayyip Erdoğan ve birkaç Bakan mı konuşacak ve bunlara cevap yetiştirecek. En azından sosyal medyada Twitte mi atamıyorsunuz?. AK Parti’nin 10 milyon üyesi var, ama sosyal medyada hiç yok. Bütün bu haksız saldırılar karşısında neden basın toplantıları ile halka doğrular anlatılmıyor? Resmen apaçık saldırılar var. Ak Parti böyle mi 2023’e hazırlanıyor? Bu pısırıklık sona ermeli.

Benim şu anda Parti ile hiçbir bağım yok. Ama  bu ülkenin bir vatandaşı olarak bu seviyesiz, fütursuz, terbiyesiz, ahlak dışı, hele hele darbe söylemleri beni yazmaya zorluyor. Bu pısırıklık bir son bulmalı. Bu tür hatalardan dolayı İstanbul, Ankara ve diğer bazı Büyükşehir Belediyeleri kaybedilmedi mi? Daha sonra da, Tayyip Erdoğan tekrar bizi Cumhurbaşkanı yapmadı, Başbakan yapmadı, Bakan yapmadı, Milletvekili yapmadı, Belediye Başkanı yapmadı diye ya parti kurar, ya da diğer partilere gidersiniz. Ama biz hep buradayız. Bu ülkede kim DARBEDEN BAHSEDER İSE YİNE MEYDANLARDAYIZ. DEMOKRASİDEN VAZGEÇMEYECEĞİZ. PISIRIKLIK YOK. HIMBILLIK YOK. TİTREYİP KENDİNİZE GELİN.