Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Mustafa KÖKSAL


NİYE YAKA KİTLEMEK ZORUNDALAR?

NİYE TAKIMLARI TEMSİL NOKTASINDAKİLER BİRİLERİNE YAKA KİTLEMEK ZORUNDALAR?



Bölmek mi kulüpleri acaba amaç, bundan sonra sıra kime gelecek sonra? Spor takımları bölünürse, adaylar kötülenirse, belden altı konuşmalar yapılır ise kime faydanız olacak?
Siyasal futbol yada amatör futbol diye bölümler varda biz mi bilmiyoruz.
Bu dedikodu bir temsiliyet olunca kim kazanmış, futbol mu yoksa menfaatler mi?
Her kurumun başkanını biz spor insanları olarak AKP’li,CHP’li yada MHP’li diyemi seçmeliyiz?
Belediye bize yakın, yok başkan yanımda gibi çirkinlikleri adamlar sakın spora sokmayın. Belediyelerin başındakiler ne olursa olsun işleri Ordu olsun..
Futbolun içine elleri girdi bu ilde her şey bitti zaten.
Sporun kooperatifleri kulüplerdir. Onlar kendilerine layık kimse onu seçer. Benin kulübümün siyaset kapısında işi ne, el pence 3 kuruş icin durmaya ?
Kulüpler ikiye mi ayrılacak, siyasetin elindekiler, yada sporun içindekiler diye? Ozaman TFF ligi degil, siyaset ligi kurulsun, oradakileri alıpta muhaleftekiler oynasınlar, siyasetteki bir kardeşimiz Askf’de olunca ordamı olmalı kulüpler, kulüpler emir kulu mu, birinin eline koşan kuş yavruları mı yemek için.
En büyük hakaret siyaseten yürunmesi istenen spor ligi..
Dün kardeşlerimize Enverci diyenler, hakaret edenler bugünde Hilmiciliği mi oynamak zorunda, o alınınca görevden kimci olacaklar? Mustafa Kılıç’ın gunahı neydi. Enveri sevmesi mi, bende seviyorum, kaç kez bir aradayız Enver beyle, 6 yılda toplasan 4 kez olmadık..
Insanları bu ilde sportif siyasete mi sokacağız, sporu siyasetemi sokacağız, kuluplerin eline vereceğiniz 300 lira para mı şimdi, diğer branşlara hiç yok, bir gruba daha çok.
300 lira 400 lira için klübünun onurunu yerlere atan her kulüp benim için kulüp değildir.
Ordu amatörü içinde bu işi seven, yapan kişiler bu işe gönül koyan spor manyaklarıdır.
Ordu’mun yedi emini belediyeler de Ordu’da eğitime ve spora destek olmak zorunda.
Kimin parasını kime vermiyorlar, onlar spor yapan her genci yanında olmak için o makamdalar.
Benim babana kalmadı, sayın delege, sayın Sözen’e, Türkyılmaz’a,Türkmen’e, Torun’a, Yilmaz’a kalmayan makam onlara da kalmaz.
ASKF baskanı olacak insan, Ordu’nun sporun onurlu sayın makamıdır.
Siyasetçi de belediye baskanı da kim olursa olsun o makama saygı duymak zorundadır. Baskan olacak kime el pençe duruyor, onların el pençe duracağı yegane yer Ordu’nun kulûpleridir. Şimdiden kim kazanırsa Ordu kazanan.