Bugün, 19 Mart 2024 Salı

Mustafa KÖKSAL


ODÜ, İNANIN ÜNİVERSİTE OLARAK ŞANSLI

ODÜ, İNANIN ÜNİVERSİTE OLARAK ŞANSLI


Ordu için, bu ilin tanıtımı için, kocaman güzelliklerin bu ile kazanımları için Ordu Üniversitesi bir nimet.

Bugün Belediyelerde başkan olarak güzel insanlar var, onların yaptıklarınıza göstermek adına ilde, ilçelerde ise cok özel işler yapılıyor ve bu güzellikler, tarihi yerler halkın önüne konamıyorsa, burda kusura bakmıyalım mı, üniversitesi var iken, rektörü Ordulu iken, ekip ise var iken, güzel sanat denen özel bir birimi var iken, hem üniversite, hem üniversiteyi harika kılan öğrenciler, hem yapılan işler, hem tıp fakültesi, uğraşılan bir dünyanın içinde giden güzel bir yolun, hem sportif yapılanmanın oluşumu, hem ziraat, hem külturel, hem edebi, hem yapılan binalar, yapan hayır sever kişileri niye Ordu bilmeyecek?

Bunu da mütevazi olayım diye sayın Rektör istiyorsa iyi yapmıyor.

Onun bu ile yaptığını kültürel bilgiler, akademik, sporsal, kayak, futbol, tiyatro her Ordulunun hakkı gururla öğrenmeleri, rektorü, öğretim görevlileri ile gurur duymaları..

Kocaman Ordu Ünivetsitesi neden bu kadar sesiz, kimsesiz, garip çocuk gibi içinde kendi ile kocaman olurken, yapılanları bir canlı olarak Ordulunun önüne koymuyorsa, mütevazi oluyor ise, insanların kaçı bu muhteşem eğitim mabedini biliyor ki demesem, Rektör ile büyüyor?

Lütfen elinde güzel sanatlar var, kültür var ve bu okulun başında ise siz varken sayın Rektörüm Ordu ile iç içe olmak nimet...

Bunu bu üniversite hak ediyor. Ve sizde tanıtımı olan bir üniversitenin Rektorü olarak neden kendi içindesiniz, mütevazi, lütfen üniversite sokakta öğrencileri tanıma ile ile değil eğitim dünyanı yada Ordu’nun her evinde olsun, kötümü olur...?