Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Mustafa KÖKSAL


OLMAZ

OLMAZ


1967 Orduspor bu işi bitirmiş gibi, takımdan önce kocaman bir alt yapı yapmış. Temeli sağlam olmuş. Sagra’nın yanındaki saha cıvıl cıvıl gençlerden oluşmuş bir dünya,  ikincisi de bilet gişesi ve tribüne koşan binlerce insan.

Her zaman yazdım. Alt yapın yoksa feriştah olsan takım olarak  sadece o kadar olursun taraftarsız.

Olmaz.

Takım bu ligin 3 gömlek üstü dedim sözümdeyim. Fethiye iyi takım belli de, fakat işte durum bu. Şölen edildi  bu akşam 19 Eylül’de. Dedirtmedi teknik ekip, neden 10 dakika var ve kısaltılıyor takım, neden niçin orta saha bozuluyor. Zaten Fethiye sahnede şov yapan cambazlar misali bire bir yetenekli oyuncu karması. Sen orta alanı dağıtınca olan oldu, son 7 dakikada gol geldi.

Sonra saha dışı tahrik ceza inşallah gelmez de.. .

Cok güçlü bir takım olmuş bravo dedim nazar ettim. Bu yediği gol takımın mizah gibi. Ve bunun hiç izahı olmayan bir gol ve en kötüsü de Fethiye oyuna hakimiyet kuruyor.

Biz duruyoruz, bitti mi derken Ordu’da puanı alan Fethiye. Maç sonu bu stadtaki olaylar yakışmıyor. İşler kötü olmasa, hakem oyuncuların son dakikadaki saha içi işleri için ceza verdirmese Fethiye de bunu bilerek yaptı, en zorla rakibin güçsüz kalmak amaç.

Bu takımın  hedefi var. Kaç oyuncu ceza alır bilmem de yazık inşallah olmaz.

Bence değişiklik  kötü oldu eğer sıkıntı yoksa neden orta saha boşaltıldı. Orta  sahadan oyuncular Çıkınca teslimiyet hak oldu. Telat hoca bunu niye yaptı oda düşünürdür anlamsız olduğunu.

Fethiye bence salonda gösteri yapan inceci takımlar gibi idi.Teknik bir grup şov yapan misali de sonları ve aldıkları puan ortada ne edek bugünde buradan aldılar.. Puan gitti de adam gitmese ceza ile.