Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Mustafa KÖKSAL


ONCA YANLIŞLARA

ONCA YANLIŞLARA


Onca yanlışlara rağmen ben bu takıma desteğim. Bunu kuranlardan, buraya getirenlerden Allah razı olsun.

Yağı ile, balı ile, boş işleri, hoca transferi ile, sen ben lakırtıları ile, para veren 2 -3 kişi, konuşan, ortalıkta  cümlesiz cümle kuran çok. Yazık koca miras bırakmış, kocaman bir stad 40 yıl yapamazdınız bugünkü başkanlar, doğru tek, oda bu 3 resim bu ilde “Stad, Karşıyaka tesisleri, 52 Orduspor tesisi….”

Üstüne taş koysanız çok mutlu olurum.

On yıl yapılmazdı bugünkü  bu ekiple. Alt yapı tesisi yapılacak, yapılmalı, önemli,  52 Orduspor’un en çok ihtiyacı olan bence bu da, ne zaman ne yıl biter bilmiyorum gerçekten.

Hayali güzel.

Son maç hançer gibi, 5 gol, olmayan futbol, şöförsüz koca tır  alabora  olsa da bunları dert etmem, bilindik iş. Yalnız iddiası olmayan bu takım, koca başkanı bu sezona mahkum etmiş idare ve teknik adamlar o gençleri niye koydunuz ki oyuna, bakın bizim olanla bizimkileri hızarın önüne atıyoruz demek için mi, hoş olmadı.

Keşke onlar ile başlansa idi yine sonuç 5 olurdu.

Kocaman bir sezonda onun, bunun , transferler bal kaymak dedileri ile bir insanın yüreğini delen kaç takım olursa, biri bu sezon 52 Orduspor oldu, başkan için çok üzüldüm. O bunu hak etmedi.

Onunla çalışmaktan hep gurur duydum. O bu ili, insanı seviyor da, ne oluyorsa içerde oluyor….

Kocaman miras bu takım, kuran yok, tesisi var, miras güzel içindeki oluşum kötü.

Bu 3. Lig’de özel bir takım.

Korumak kollamak gerekte, sezonda 4 hoca insan aklı almıyor, nedir bu birine aşk yada istek desem oda yok, birde ben yaparım diyen teknik adamlar türedi, ne güzel cümle ben yaparım.

Yapıldı zaten sağolsunlar, koca bir sezon, sonu hüsran, üzülen tabi ki o, başkan….

Seneye çok özel takım deniyor ya şimdiden gözümü kapadım, desene seneye kar çok yağacak…

4 genci goller olunca o sahaya  koyma be kardeşim, baştan koy ki, o 5 gol yenmez olsun, kurulan her şeyi daha yukarı taşımamak yok mu, beni üzen bu…

Ben bu takımı önemsiyorum, onca yanlışa rağmen. Seneye cümlesi hikayede yinede seneye...