Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Mustafa KÖKSAL


ORDU!

ORDU!


Sayın Valimizin, Emniyetimizin, Milli Egitim Müdürlüğümüzün, Kaymakamımızın, silahlı kuvvetlerimizin liderliğinde güzel insanlar, bu hepimizin evladı olabilirdi, o anne o Ezgi kızımız gibi hayatının en korkunç günlerini sizlerde, eşlerinizde yaşayabilirdi, o yüzden biz diyoruz ki, Ordu lütfen;

"Bu güzel ilin esnafları gelin tüm esnaf olarak 100 lira ile bu Demir Ali’mizin yüreğine, ayağına destek olalım."

"Bu güzel ilin Türk Eğitim Sen, Memur sen, Egitim Sen’in cok değerli meslek kardeşlerim 100 lira ile, ilde, ilçedeki canlar, ögretmen dünyası destek olalım."

"Muhendis alemi sizlerde 100 lira, Hukuktan bizim için özel insanlar 100 lira, Amigolar, 52 Orduspor’un değerli idarecileri, sporcularımız, 67 Orduspor’un değerli başkanı yonetimi, Ulubeyspor, Fatsaspor’un, Ünyespor’umuzun güzel idarecileri ve başkanı 100 lira ile koşalım. Oda yarın sayenizde topa vurabilecek, çok özel sporcu olabilecek.".

"Tekvando, kung-fu, juda takımlarımızın teknik adamları 100 lira ile.".

Zaten iş dünyamız, Hilmi Başkan, Aşkın Baskan, ilçe belediye başkanlarımız, il ilçe esnafı 100 lira ile koşmasını, yürümesini istediğimiz Demir Ali için 100 lira ile anneye desteğe koşalım.".

Ve partilerimizin il, ilçe yönetimlerinin ve en önemli yürekler olan KADIN kollarımızın değerleri olan ANNE yüreği taşıyan cennet kokuları, lütfen Demir Ali’yi oğlunuz görün ve sadece 100 lira ile destek olun..

Biz bu ülkenin en güzel, en şefkatli insanları ile yaşamaya nasip edilmiş insanlarız..

100 lira be....100 lira bu koçumuza, sizlere koşarak gelmesi için.