Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Mustafa KÖKSAL


ORDUDA BİR GÜNEŞ DOĞMALI

ORDUDA BİR GÜNEŞ DOĞMALI



Kendi çocukları ile olmalı. 1967 ruhunda olmalı, Ordu amatörü buna destek olmalı ve tek ses olmalı. Altınordu altyapısı 52 Orduspor F.K. kardeştir.
Birlikte olup gelişmesinde öz evlatlarını sürmeli piyasaya.. Altınordu ve 52 Futbol kulübü altyapısı el ele olmalı.
Özel kulüpler, Beşiktaş, Fener, Galata destek olmalı, oyuncu bazında bu oluşuma yürek koymalı, sonra Demirspor ve Fatsa Dolunay falan.
Altyapılanmasını Altınordu ile beraber yapmak hayali olmalı iki kulüp başkanının, çünkü ancak Orduspor’u bu eller el ele olursa büyür.
Spor okulları büyür, Ordu büyür. Ve komite olarak, Türkay Güney, Fikret Ayabakan, doktor Fatih idareciler ve benim de bu konudaki çalışmam sadece çok yetenekli oyuncularımızdan, U 14 -15- 16- 17- 19 guruplarında özel bir takım yapıp bu gelişmesinde bir varlığın Ordu varlığına kurban olsun yürüyüşüne sokmak. Fikret Abimiz, Turkay kaptan Fatih doktor ve idareciler ile Ordu amatörünün de yanımızda olması ile gelin Ordu ve gençler kazansın.
Aile gururlansın, eller uzansın bu fırsat Ordu için sporcularımız için, iyi yerlere gitsinler emek verenler de kazansın.. Altınordu tesislerinde kocaman altyapı mabedi olsun..
Bu mutluluğu sayın Fatih başkan, sayın Bodur ve Aşkın başkanım el ele Ordu’ya duyursun isterim. Çünkü bu çocuklar bu ilde değil bir çok ilde rakiplerle oynar iken hem izlenecek hem milli takım yada kulüpler bazında takipte olacak..
Benim hayalim... Ne egom var ne isteğim, tek isteğim bu gençliği kaybetmeyelim.
ORDU.