Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Mustafa KÖKSAL


OSMAN ÇAKIN

OSMAN ÇAKIN


Hocam 40 yıldır bu işin içindeyiz beraberce, bugünkü teknik adamlar kaç yaşında oynadılar Orduspor’da, Ünye, Fatsaspor’da?

Bugünkü teknik adamlar istiyorum ki Osman Hocam bu ilden çıkıp gitsinler, büyüsünler, kocaman takımların, oyuncuların önünde olsunlar...

Ama onların yürekleri küçükmü de kendi çocuklarını oynatamatacak kadar alt yapının değerlerinden korkuyorlar oynatmaya, bırakın oynatmayı takımdan uzaklaştırıyorlar, onlardan iyisini mi transfer ediyorlar acaba?

Ben 3. Lig’de, 2. Lig’de, BAL’da bu çocukları yada altt yapım dediğin o U19’u kazanamayacaksan, niye akademi kurarım, yalandan gençlik gelişim oynarım, bir Atilla, Ali Hüseyin, Hüsnü, Mutlu, Turgut, Sinan, kemal, Gürhan, Ergin, Metin, Fatih, Oğuz, Serkan, K. Salih, Muzaffer, Aykut, Ömer, İbrahim, Murat, Cüneytler, kaç yaşında oynadı, bugün 2020 dün akşam dediğin gibi hocasının güvendiği oyuncu gibi bu ilde Ünye’de alt yapılarda kaç kişiler var.

Hocam oyuncu var ben yürekli benim hocalarımı istiyorum. Osman hocam güzel diyorsun bu ilde genç yok mu?

Varsa takımlarda niye oynamazlar..?

 

SAVAŞ ŞİMŞEK

Tebrikler, 15 gündür Silifke’de idim, Taşucun’da biraz kaçtım Rrdu’daki spor işinden, sevgili kardeşim Şükrü’den emanetini almaya gittim, tesisleri görünce inanki gözümden yaş geldi.

Bu sevgi, art niyetsiz samimi duruş. Efendim falancı, efendim filancı şunu demiş, bunlar iş değil.

Kimsede benim babamın uşağı değil.

Adam bu kulübe yukarıdan aşağıdan destek almış diyenler kaç lira verdiniz o kardeşe, başlar iken bu işlere?

O ne mi yaptı, yıllar önce Orduspor alt yapısındaki beraberce oynadığı iki çaylak arkadaşı ile bu sevdaya soyunmuş bu adam, şehirdeki kulübü tertemiz yapıyor, gittim Altınordu tesislerine bizim yapamadığımızı yapıyor, Orduspor amblemi kocaman bir örtü ile etrafını sararak tesislerin, içlerini boyatarak, yeniden dizayn ederek..

İnsallah iki takım balda eline yüreğine ağır gelmez..

Bir kulüp kapanıyor diye üzülür iken, savaşın ve ekibinin yaptıkları ile gurur duydum. Ha akademi için o muhteşem alt yapıdan gidenlere müsaade ediyormuş, iyi olur kötü olur bilmem ama bu davranış güzel olur.

Orası artık Orduspor olmuş...

Allah utandırmasın. Ha, Eren’ide ağlatmadan yüreğine almış teşekkürler..