Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Mustafa KÖKSAL


OTELİNİN TAMAMINI ÖĞRENCİLERE TAHSİS ETTİ

OTELİNİN TAMAMINI ÖĞRENCİLERE TAHSİS ETTİ


Hayırsever iş insanı Ergin Karlıbel, İkizevler Hotel’in tamamını Ordu Üniversitesine eğitim-öğretim için gelen ancak henüz barınma sorunlarını çözemeyen kız öğrencilere tahsis etti. Ne güzel haber bu günlerde.

İş insanı, Ordu’mun hayırı seven kişisi, bir çok hayır evi, yurt yapmış, milyarlarca desteği bu ile vermiş, Üniversiteye yurt, okullar, kız yurtları, erkek yurtları yapmış, onca çocuğu gizliden okutan bu dev insan, futbolunda içinde ömür vermiş güzel insan, kız çocukları için ikiz evleri yurt tahsisi yapmasını, Ordu olarak ayakta alkışlanacak bir sevgi öpücüğü.

Kral ağbimizdin, şimdi ise bu ilin hayırları seven ağbisi oldun gözümüzde.

Şöyle demiş "Bugün üzerinde 1500 kişilik Lebibe-Ergin Karlıbel Kız Öğrenci Yurdu bulunan 35 milyon TL değerindeki 20 dönüm arsasını Ordu Üniversitesi öğrencilerine yurt yapılması için Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğüne bağışlayan Karlıbel Bilgi Vakfı Başkanı Ergin Karlıbel, yurt, pansiyon ve ev sorununu çözemeyen öğrencilere otel tahsisi yapan Vali Tuncay Sonel’in ardından İkizevler Hotel’in tamamını kız öğrencilere açtı.

Ergin Karlıbel tarafından geçici olarak kız öğrencilerin barınması için Ordu Valiliğine tahsis ettiği İkizevler Hotel’e, bugün itibarıyla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından kız öğrenciler yerleştirilmeye başlandı."

Spor il müdürlüğü zaten gereğini yapar, başındaki yüreği çok özel güzel insan. Ordu şanslı böyle Belediye başkanları, müdürler, amirler iş insanları var iken.

Rabbim sayılarını artıralım.