Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Mustafa KÖKSAL


SAYIN BODUR..

SAYIN BODUR..


 

 

Bu yeniden inşaa edilen grubun  Sinan Hoca ve ekibi ile el ele  kurduğunuz ekibin bir parçası olarak, yıllarca sizinle yönetimlerde olan olarak, kıymetli doktorum olmadığı için sayın Bahtiyar kardeşimden izlemek istediğimi söylediğim vede onun da  Çagatay Hocamın isminin yerine gittiğim, bu maçı izlediğim için sağ olun. İyikide izledim.

 

Bu takım yeniden dizayn edilmiş, transferler edilmiş, pandemide çalışmış gerek  burada gerekse Erzurum’da ama yeterince sporcu psikolejisi  cesur olmamış bazı sporcular.

 

Hala pandemi korkusu..

 

Ben hocalara bu maçta oynattıkları, formayı verdikleri, dışarıda konuşulan kendi özlerimizi bizlere oynatıp sundukları için teşekkür ederim, ki Arhavi çok organize bir futbol oynuyor, Ufuk Hoca’nın katkısı büyük demek.

 

Kaç pozisyonu bizim kaleciye ikram ettiler sayamadım, atamayana atarlar tecelli etti.

İyi oynamadık vede  kazandık.

 

Ben buradan Sinan Hoca’ma diyorum ki, 2 yıldır sokakta, kulüpte  konuşulan ve efendiliğinden sessizce duran bu Batuhan Aktaş’a neden bu forma  önceden verilmedi, buda sizler gibi bir yetenekli evlat?

 

Ki oynadığı yerde bu maçta yeri değildi  ve karşısında oynayan sporcunun ismini 5 kez yazdığım 11 numaralı 2000 doğumlu kardeşimle sırıtmadan solda 90 dakika oynayan bu çocuğun neyi eksikti de iki sezondur bu yetenek oynamadı, teknik heyet bize bunu izlettirdiğiniz için teşekkürler. Efe ile ilerde Batuhan’la size, maliyet getirecek 3 - 4 isim var, oynarlarsa.

Ama Hüseyin bu camiada kulüpte müdür diye bu Hakan gibi bir yeteneği soru işaretleri içinde sahada tutmak, onu konuşanlara cevap vermemek o yeteneği maçtan çıkarken bile boynunu bükmek yemin olsun kötü.

Onlar bizim değerlerimiz.

Takımın oyuncu grubu, aldıkları onların hakkı yada değil, benim işim değil. Ben sayın başkana, yanında bir iki yönetim bulunduğum insana buradan şunu diyeceğim.

Bu iş bizim işimiz, Bu işi iyi biliriz, biz bizi seversek büyürüz, yetiştirirsek takım oluruz, ithal insanın vereceği bize az olur, uzun olmaz.

 

Ama sizinle muhteşem Orduspor’da sizinle yaptığımız muhteşem altyapıyı kurarsak, buradan çıkacak sporcular ile geleceğin penceresini huzurla açar, nice Efe, Batuhan, Erce, Hakan Yüce kaleci kardeşimiz gibi o sahada bize bizi sevindirecek bizler ile olabiliriz.

Bu maçta Arhavi’de bir kaç oyuncu vardı ama biri 2000’li idi, 11 numara bu takıma da yakışır, gelişir vede maddende giderken kasanıza kar bırakır.

 

Takım mı, bu izlediğim  zaman mı var bilememde böyle olursa hedefi olmaz, daha iyi olmalı Şükrü Başkan’ın hedefi ise hedef. Benim diyeceğim büyük düşünenlerin önce İzmir Altınordu gibi altyapısı kocaman olmalı.