Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Mustafa KÖKSAL


SİNAN BAYRAKTAR MI BURADA SUÇLU?

SİNAN BAYRAKTAR MI BURADA SUÇLU?


Kim bu isim, elin uşağımı, dün Ali geldi, ona,Turgut geldi ona, Cüneyt geldi ona, bu isimler bizim, ama 52 Orduspor’u en zor zamanda sahiplenen teknik adam Telat da bizimdi, bugün onu yollayan Sinan Hocayı getirenler bakıyoruz bu son dakikalara sessiz, suçlu sanki teknik adam...

Birimi aklınızda gelecek olanın ne özelliği var, sporcu bu, olan bu. Beyinler bu..

Son dakika gol yiyeceğiz diye şartlanmış bir takıma ne etsin teknik adamlar....

Ama onca öz çocuğumuza teşekkür etmeden bugünküleri tercih ettiğimiz sporcular iyi idiler de pardon Ordulu idi ve gerçekten bunlardan bir çoğuda iyi idi.

Buna rağmen teknik adamın arkasında, idare demiyorum, Şukrü Başkanın eli Herkülvari durmasa bu tüm Ordulu hocalar için bir son olur.

Hep teknik adamlar kötü de idare nur kaplı Kabe örtüsümü.?

Bence o adama destek olun, kimse umurunuzda olmasın kazanan Sınan gibi bizim evlatlarımız olsun.

Ve Sinan Hocam bu işi sen yapacaksan, bu teknik adamlığı sportif direktörlüğü takım menejerliğini onlara ne ihtiyaç var ki, burda takım menajeri çok önemli, bir bir oyuncular ile kaç kez toplandı ada tek tek konuştu kardeşimiz ? Bu korku günlerinde o sporcuları bu korkudan çıkaracak olan Sinan Hoca mı sadece, takım menajeri ve koordinatörü degil mi?

Bırakın Ordulu teknik adamları kötülemeyi ben 50 yılda içinde olduğum bu takıma hoca diye gelmiş ne safralar gördüm...

67 Orduspor’a da teşekkürler Telat Hoca çok başarılı olacaksın inanıyorum.

Lutfen Sinanlara, Turgutlara, Cüneytlere, sahip çık Ordu, özüne sahip çık Ordu, Tüfad hocalarınla gurur duy. Arkasında dur....