Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Mustafa KÖKSAL


SİZLER

SİZLER


Nasıl insanlarsınız sizler sevgili başkanlar?

Söz konusu Ordu olunca eğitimde, ekonomide, işte, aşkta, yürekte ve sporda bu ilin onurunu gururunu hiç ezdirmediniz.

Bugünde sayın Bodur’un hala yüreği Ordu atıyor.

Mükemmel takım yaptınız

He mi,  cebinizdeki parayı çarçur edip bugünde gördük, ne olduğu bile öyle çok  belli olmayan onca futbolcu  aldınız, olan cebinize...

Onca tecrübeli var iken  acemilere o paraları  verdiniz.

Bu ilin sporcusuna inanmadınız.

Asla altyapı ve gücünü unuttunuz, altyapıyı basit  gördünüz.. Yüzlerce sporcu yetişti bu takımda oynadı, başka yerlere gidip, Metin’i, Aykut, Ergin, Gürhan, İbrahim ,Fatih, Niyazi, Kemal, Erdoğan, Sinan, K.Turğut oldu.. 30 yıl geçti yıllar geçti hala Orduspor özüne dönemedi.

Bugün 52 Orduspor bir semt takımına oyun üstünlüğü kuramadı, taktiksel eksiklikler, takımın alacağı lig pozisyonu nerede idi. Başkan, idareci ve spor insanları üzgündü, sahada takımı bulamadı.

ⁿNeden Batuhan neden, bizim  kazanamadığımız,  çalıştığımız çocuklar güvensiz, güvensiz olan beyler sporcularınızı göremedik.

...Neden bu takımın muhteşem bir u19 takımı varken, gelen neden sporun dışında olmuş kişilerce spor padişahları yaratmak neyin dünyası.

İşte bugün tribündeki eski idareci spor insanı  sporcuları çıldırtan Oyun. Şükrü başkanın boynunu eğmeyin bir daha bir Bodur  bulamazsınız. Yazık 2 pun semt takımına bağışlandı.