Bugün, 20 Eylül 2024 Cuma

Hüsnü YÜCEL


TEBRİKLER OBBKT; 

ALANYA’DA OBBKT RÜZGARI


“RUMUZ GONCAGÜL” ALANYA SEYİRCİSİNİNİ BEĞENİSİNİ KAZANDI

Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu 3. Alanya Tiyatro Festivalinde coşkuyla karşılandı. “Rumuz Goncagül” oyunun sergileyen OBBKT, gösterdikleri performans ile seyircilerden büyük alkış aldı.

60 yıldır perdelerini kapatmayan ve muhteşem bir 60. sezon geçiren Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu 6 -7- 8 Eylül tarihlerinde 3. Alanya Tiyatro Festivaline “Rumuz Goncagül” oyunu ile katılım sağladı.

OBBKT’NİN OYUNU ÇOK BEĞENİLDİ

Geçmişi 13. yüzyıla dayanan Tarihi Alanya Kızılkule önünde kurulan sahnede gerçekleştirilen oyunları çok sayıda vatandaş ilgiyle izlerken OBBKT ekibinin sergilediği başarılı performans izleyicilerden büyük alkış topladı. İzleyiciler, tarihi Kızılkule manzarası eşliğinde keyifli bir akşam geçirdiler.

SIRADA DENİZLİ VAR

OBBKT ekibi, “Rumuz Goncagül” oyun temsili ile 26-27 Eylül tarihlerinde Denizli 36. Uluslararası Tiyatro Festivaline katılım sağlayacak. Ekim ayı sonuna kadar 2 farklı uluslararası tiyatro festivaline de katılım sağlayacak olan OBBKT, 11 Ekim 2024 tarihinde “İstanbul Efendisi” oyun temsili ile Ordu Büyükşehir Belediyesi 75. yıl sahnesinde Prömiyer yapacak.