Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Mustafa KÖKSAL


TEKNİK ADAM DA, GÜZEL BİR BABA DA OLABİLİRSİNİZ

TEKNİK ADAM DA, GÜZEL BİR BABA DA OLABİLİRSİNİZ


Ama eğer sizin, yada bir başka babanın, ananın evladı yetenekli ise, onu evladım sınıfında göremez, o yeteneği asla silemezsin bu alemden.

Bu 52 Orduspor takımında ,67 Orduspor’da, Fatsaspor yada Ünyespor’da da olabilir, sayın bir yetkilinin bir oğluna, onlar ile bu ilimin insanları bu yetenekler ile tribünde sokakta çok uğraştılar. Ordulu nedense kendi çocukları, yetenekli, futbolu yüzde 60 bilen gençler ile, burada bu ilde birinin oğlu oldu mu o asla futbolcu olarak oynamamalı..

O yetenekler kopuyor ve bir çoğuda bu yüzden olamadı , o benim ailem, babam kalıptan çıkamadı.

Bir kardeşimizin oğlu vardı bugün 67’de şükür, yavaş yavaş Telat hoca ile buluyor kendini nefes alıyor ve şampiyonlukta da katkısı var.

Efendi, geçen onca yılına yazık.

Şimdide 52 Orduspor’un teknik adamının evladı bizimde evladımız var 52 Orduspor’da, çok Yetenekli, kabiliyet kokan, aslanparcası, efendi, okulunda da çalışkan, çokta terbiyeli ama babası teknik adam kulüpte diye oda mutlaka üniversiteye gidecek yada onun oğlu diye bu spor dünyasından geçip gidecek..

Babalar ve oğullar aynı dünya içinde değerini o dünya içinde bizlere sunamıyacak mı? Neden 52 Orduspor kadrosu içinde bu yiğit aslan parcası bugün olmuyor, neden ağbileri ile bulunmuyor, o teknik adamlar kaç yaşında idiler mor beyaz giydiklerinde?

Ben bu ilin çocukları ister başka ister futbol dünyası içindeki birinin evladı olsun, ama onun yeteneği boyundan 3 adım önde ise lütfen yeteneğin mumla arandığı günümüzde bu ışıkları söndürmesinler.

Lütfen bunlar hakikaten ellerinden tutulmasını bekleyen yetenekler, nerede mi karanlıklarda...

Biline.