Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Mustafa KÖKSAL


TELAT HOCA

TELAT HOCA


Sen içeride, dışarıda olan her şeyi çözersin, sen yıllarını verdin bu alana, terin her yerde var.

Bu günler peş peşe geliyor, etrafını sportif alanı daha tecrübeli ör, bu yolllar, koşuların sonu  üzüyor seni, Mardin yada Urfa ne fark eder.

Sen bu alanın hakimisin, bu alanda tek ses tek göz tek bakış olmazda dönme dolap misali gözler, sözler, eller çoğalırsa kayış kopar. Çark durur. Lütfen çarkta oyunda skorda dönsün artık.

Biz senle bunu Orduspor’da idareci hoca olduk  yaşadık, bir çok hoca ilede, bugün takımın yarısından çoğu transfer, artık 8 Ordulu 3 dışarıdan transferi olan 1967 Orduspor yok hocam, bu ilin 8 babası takımda yok...

20 yıldırda olmuyor..

Altyapı ne kadar iyi olursa olsun bir noktada sıkıntı var. Transferler için asla konuşmam faydalı ise can başa değilse olmaz zaten.

Önce saha, maç değil hocam sizler bu formayı giyerken önce o formanın müthiş kokusu vardı duygunuzda sonrası zaten kolaydı.

Bugünde Telat hocam bir şey yok, sakat falan bahane olmaz, hepsi sporcu o olmazsa biri olur da, bu giden puanlar gelmez ise kötü.

Bence ekip daha özverili olmalı oyuncu dışarıdan gelmiş, sorunu, hasreti , yalnızlığı derdi olur da, saklarda bilinmez ise yansır....

Bence başkan ve  idare olduğunca yanınızda ise sen Telat olarak bu ili, bu havayı bilen olarak, elimiz sende, hemen  kalk artık sen ki takımda kalksın hocam.

Bu takım kötü değil.... Biraz başı döndü. Niye neden  mesele bu hocam....

Ben  o bizler buradayız sohbet için, konuşmak için, gülmek için, koşmak için....

Bir Alo kadar....

Sen tekrar o tribünlere  gülmeyi vereceksin biliyorum. Da şimdi sen koşki onlarda gelsin Telat hocam.