Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

Mustafa KÖKSAL


TURGUT KIR

TURGUT KIR


Ve TÜFAD başkanı olarak bu ilin teknik adamlarına önderlik yaptığı için, ayrımsız bir liderlik ettiği için TÜFAD geleneğini, abilerinden aldığı bayrağı kirletmeden koruyor ve bizler ona gitmesek de, gelmesek de minnettarız.

Koltuklar sadece insan için sağlam yerde olursa oradaki yüzlerin, kalplerin güzelliği olduğu ile yansır, teknik adamlara yansır, aslında hep birlikte böyle olmalı spor dünyamızda, alevere dalavere bu dünya içinde asla itibar, sevgi görmez.

Gerek TÜFAD gerek ASKF asla dillerde dedikodu yapılacak kapılar olmamalı, hizmet edilen yerler, sıcacık art niyetsiz kapılar olmalı.

Bu yüzden ben TÜFAD’I ve başkanını tebrik ederim.

Hakkı ile duruşu ile kinsiz, iki yüzlü olmadan duran kişiliği için, dimdik olmasını tebrik ederim.

Allah ömür verdikçe hizmeti daim olsun.

NİHAYET

Bu spor camiasına en büyük katkıyı yapmam için imkan veren ve elimi tutan ODÜ Rektorü Ali Akdoğan ve o camia içindeki değerli kişilere bu ilin sporuna beni ışık ol gel dedikleri için yürekten teşekkürler.

Benim 40 yıl verdiğim her şeyin 2 mislini sayın Rektor ve ODÜ sayesinde bu okula gelecek yetenekleri bu ile kazandırma adına bu spor alemine vereceğim her şey için bu il için helal olsun her nefesim diyorum.

Teşekkürler Ali Hocam...

Kocaman bir dünyayı bu ilin spor alemine binlerce öğrenci arasından sunman bile Ordu futboluna bir ışık olacak sayende.

Teşekkürler Hocam ...