Bugün, 16 Eylül 2024 Pazartesi

Mehmet Ali AYDIN


YALANIN DA BU KADAR KUYRUKLUSU OLMAZ Kİ

YALANIN DA BU KADAR KUYRUKLUSU OLMAZ Kİ


 

Yakinen tanıdığımı sandığım namazlı niyazlı bir arkadaşım alıntı yaparak bir paylaşım yapmış. Paylaşımı yapanın durumu nedir bilemem ve beni de çok ilgilendirmez ama paylaşımda dini bir kuruma yalan ve iftira varsa o zaman ilgi alanıma girer. 

Paylaşımda diyor ki: " Diyanetin bütçesi Ordu’muzun bütçesinin 11 (on bir) katı. O zaman savaşa din adamları gitsin". Paylaşın bu. Bu kadar adice bir iftira olur mu? Araştırdım ve buldum. Rakamlar yorumumda. Sadece ismi sansürleyerek yorumumu paylaşıyorum. Takdir sizlerin.

***** hocam kaç defa hatırlattım ama bir faydası olmadı. Lütfen paylaşım yaparken bir zahmet araştır ve yalan yanlış paylaşımlar yaparak insanları veya kurumları zan altında bırakma. Neyi amaçladığını bilemiyorum ama kendini böyle durumlara lütfen düşürme. Şimdi sana iki rakam vereceğim. Sen matematikçisin hangisinin büyük olduğuna karar ver. Diyanet İşleri Başkanlığının 2024 yılı bütçesi: 91.824.805.000 TL. Milli Savunma Bakanlığın 2024 yılı bütçesi 440.496.960.000 TL. Hocam takdir senin. Sen benim arkadaşımsın bu tür paylaşımları kendine yakıştırıyorsan devam edebilirsin. Ama bu yalanlar sana bir şey kazandırmaz. Selamlar.