Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Mustafa KÖKSAL


YA,YA DA...

YA,YA DA...


52 Orduspor F.K dedigim gibi 2 puan bıraktı. Duam 3 puan bırakmayalım diye.

Takıma maddi ve manevi yüreğini koyan adamı üzmeyin diye 3 haftadır yazıyorum, bu Ordu böyle mantıkla size uzak olur dedikçe idarede sevilmeyen insan olmayı bile etki eder derken, sayın Bodur’u neden her hafta üzersiniz derken, zar zor koşul içinde Fatsa ilindeki fatsa ve insanların yürekleri ile hoşuna devam ederken, her şeyi olan 52 Orduspor takımı nedense sadece yukarıya günlük geçici bir bağ ile bağlı olmuş.

Teknik adamlar bile çaresiz.

Bir kardeşime bu ligleri iyi bilen kişiye nasıl Düzce dedim, iyi dedi, yenebilirmiyiz dedim zor dedi, bakıyorum adamlar 3 puana gelmiş belkide 2 puana üzülüyorlar.

Üzmeyin Bodur’u dedim.

Giderse ne yaparsınız dedim, BAL’daki takımları etrafınıza alın dedim. Böyle 10 oyuncu 20 oyuncu alınca alt yapı olmaz dedim.

Zaten alt yapı derken ilgi alanı olmayan bir alan orası bu puan kayıpları, bu stres günler ile dahada dışlanmış yapı olacak, alt yapı sözde olmaz, yukarıya ne derseniz yarın bu takım zaten moralmen çökmüş, ben bu takıma tecrübeli bir menajer lazım diyorum.

Neden teknik heyetede faydası olacak biri olmaz. Tecrübeli işi bilen.

En önemlisi bu takımı dün Enver’in bugünde Şükrü’nün diyerek bu takımı Ordu insanının uzağına itmeyin.

3. Lig’deki bu takıma harcanmış onca mebla var, harika tesisi var, ama sadece 3. Lig’de takım var..

Ne cıvıl cıvıl çocuk sesi ne alt yapının kalabalığı sadece her gün isteği bitecek diye korkulan bir başkanın ne edeceği.

Takım bir kişiye bağlı değilde, bir kişi giderse kime bağlanır bilemem..

Bugün üzüldük diyenlerin tribündekilerin kaçı bu takıma manen yada teknik olarak faydalı olabilir ki, neyse ben çok üzüldüm, takıma da o başkana da...

Artık yeter ya kendinize gelin yada ....