Bugün, 16 Nisan 2024 Salı

Hüsnü YÜCEL


YAYLA TURİZMİ

YAYLA TURİZMİ


3 ay değil, 12 ay Ordu sloganı ile yeni bir yola koyulduk. Hedef güzel, çalışmalar devam ediyor. Turizmin altyapıları hazırlanırsa, neden olmasın diyerek hepimiz üzerimize düşen görevi yapmalıyız.

Allah Ordu’muza bütün güzellikleri bağışlamış. Değerlendirmek ve geliştirmek bizim elimizde. Neme lazım demeden hepimiz bu taşın altına elimizi koymamız gerekiyor. Doğa güzelliğimiz var. Ege ve Akdeniz kadar uzun süreli olmasa da güneşimiz var. Denizimiz ve kumumuz var. Yerli ve yabancı turisti cezp edecek tesislerimiz de gün geçtikçe yapılıyor ve gün yüzüne çıkartılıyor.

Teleferik Ordu turizmine çok şey kattı. Çok önemli bir tanıtım yatırımı oldu. Gün yüzüne çıkartılan bir çok doğa harikalarımız var. Her gün yeni yeni şelale ve kalyonlar tanımaya başladık.

Turizmin en önemli alt yapısı olan otellerimiz gün geçtikçe artıyor. Boztepe’ye yapılan otel çok önemli bir boşluğu doldurdu. Boztepe’de yapılan yeni yapılan altyapı ve turizm amaçlı tanıtım reyonları bu bölgeyi daha cazip hale getirecek.

Çambaşı Kayak Merkezi başlı başına en önemli projelerden birisi oldu. Bilhassa Kayak Merkezine yapılan ahşap bungalov evleri unutmayalım. Çok güzel projeler. Kayak Merkezi olma yolunda hızlı adımlarla ilerliyoruz. Bir de iş adamlarımızın ortaklığı ile devam eden otel çalışması var ki, bu Ordu’muz için önemli adımlardan birisi oldu. Bu adım inşallah daha sonraki adımların başlangıcı olur. Çambaşı’nın merkezinde bulunan işyerlerine dış cephe çalışması yapılıyor. Harika bir proje. Bu uygulama ile Çambaşı estetik olarak da cazibesini artıracak.

Bütün bu güzel çalışmaları taçlandıracak ve çok geciken yol çalışmalarımızı mutlaka artık sonlandırmamız gerekiyor. Yıllardır devam eden yol çalışması konusunda artık hiçbir gerekçenin arkasına sığınmadan bu işi hızlandırıp sonlandıralım. HEP YAZIYORUM VE YAZMAYA DA DEVAM EDECEĞİM, YOL OLMADAN OLMAAAZZZZZZ. BİTİRİN ŞU YOLUMUZU DA BİZ 12 AY GÖNÜL RAHATLIĞI İLE YAYLALARIMIZIN GÜZELLİĞİNİ YAŞAMAK İSTİYORUZ.