Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

Mustafa KÖKSAL


YAZIK BU GİDEN PUANLARA

YAZIK BU GİDEN PUANLARA


 

 

Geçen maçta bu ilde bu takım Allah aşkına  son dakika gol yiyorsa  bu takım, onun affı olmaz diye yazdım ve üzüldüğümü de, bu takıma desteğimi de  kalemledim.

 

Deplasmana giderken asla yeneriz diye bakmayın dedim ve  maçı buradan an be an takip ettim. Takımın kötü başlayıp, toparlanamadığını, vasat  oynadığını, bu maçta  güçsüz olduğunu, rakibin  ise top oynadığını, macera  aramadığını, zaten son  dakika sahasında  gol yiyen, rakibin defans zafiyetini de  bildiklerinden maç zor olmadı onlar için, galiba, galibiyet bize  kötüde olsa rakibe, onlara sonuç  3 puan oldu.

 

Bir adamın yada 2 bilemedin 3 adamın sırtında bu takım, çalışanlar, idarecilerin bir kısmı, buna rağmen teknik heyetin her ismi sorgusuz bu  takımda yerine gelmiş, sorunsuz bir başkanımız var, ve  istediği  sadece iyi takım, ama sahada buna bu oyunla, bazı oyuncularında hala sahada  olmadığı yerde, Ordulu oyuncu bir iki  kenarda olsa da hala  sahada yok, güven ise yok.

Ama uğraşılan altyapı var, altyapı  yada akademi işler içinde bir adım azda olsa  var, niye bu kısım sıradan iş gibi?

 

Bugün o sahada 2 Ordulu oyuncu olabilirdi, gecen sezondan 3 isim kalabilir bir trilyon başkanın kulübün kasasında olabilirdi, bizim bu ilin çocuklarına nedense 10 yıldır tahammülümüz yok, Niye?

 

O zaman altyapılar  yetersiz, yetişmiyor demezler mi adama?

 

Sorgulanmaz mı altyapı kısmını?

 

Bugün bu 3 puansız, acı gecen hafta , giden 2 puan çok daha acı iyi,  niye o günden bu güne  bu acı bu  korku bitmedi, niye?

 

Bu takım için hedef varsa niye bu kadar her hafta kötü ayaklar, düşen performanslar, ki bu takımın teknik kadrosu bizim canlarımız onların hırsı, arzuları, istekleri  sahada niye yok?

Her hafta kaybedilen  puanlar ve zaten bu takıma olan tepki, desteksizlik bu takımın yarını için iyi değil.

 

Ama tribüne giden, sporu bilen onca değerler var ki birer cümle kurarlar yada maça giden  idareci yada menajerler, bizlerde onlardan bu maç için bir yorum alırsak veya teknik heyetten..

 

Bu takım puan kaybedecek kadar bu ilde desteği olan bir takım değil beyler.

 

Bu iyi olmadı, iki haftadır üstelik,hiç olmadı.