Tarih: 09.09.2019 09:19

YENİ MÜDÜRDEN ÜNYE VE AKKUŞ ÇIKARTMASI

Facebook Twitter Linked-in

Ordu İl Sağlık Müdürü Ünye ve Akkuş Devlet Hastanelerine ziyarette bulundu.

İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Kasapoğlu, Ünye ve Akkuş Devlet Hastanelerini ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı. 

Beraberinde Kamu Hastaneleri Başkanı Uzm. Dr. Mesut Saka ve Acil Sağlık Hizmetleri İlaç ve Tıbbi Cihaz Hizmetleri Başkanı Uzman Dr. Ali Altınbaş ile birlikte hastane ziyaretlerini gerçekleştiren İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Kasapoğlu, hastane idarecilerinden ilk olarak Hastanelerle ilgili bilgi alırken, sonrasında hizmet veren birimleri gezerek, yerinde gözlem yaptı. 

Ünye Devlet Hastanesinde başta Acil Servis olmak üzere Yoğun Bakım Üniteleri ve bazı servislerde incelemelerde bulunan İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Kasapoğlu, ziyarette başta hastane çalışanları olmak üzere, hasta ve yakınları ile sohbet etti. 

Ünye Devlet Hastanesi ziyaretinin ardından Akkuş Devlet Hastanesi’ne geçen İl Sağlık Müdürü Kasapoğlu, buradada incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı. 

 

Haber: Furkan TOMAKİN




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —