Hiç bir şeyin yokken ki sabrın her şeyin olunca o tavrın seni anlatır. Bazılarını denginiz gibi algılamayın yanlış.
O hırsınız sizi bir dengeye oturtmak istiyorda, o an gülünç olmanız kötü. Makamlar yada para bir anda neden kişiliği bozuyor?
İnsanlar buna gülüyor ve acıyor.
Eski günler diyenler, o günler yok olmaz da, ofda çekme, gelmez bir daha trilyon döksende Orda olma artık, dersleri al yeter. Ne yaparsan yap ama sana inanmışların gönlünü kırma.
Ve fedine bak, silmek istediklerini sil gitsin. Sonra kim insan kim düşman bilemezsin.
Bazıları uzaktan ADAM görunsede,değiller inan.Baskalarının benim için yorumları benim özüm değil.Kimse o mükemmel diye sevilmez,onu sen seviyorsun ya o yüzden mükemmel. Kendini bağışlayan insan mükemmeldir, unutma.
Hedefi olmayanın boş vakti çok olur. Sevgi ölümsüzlüğün resmi ve yaşamın kendisi.
Bilgili onurlu insanlar yalnızdırlar. Bazan gelirken şunları al da gel hemi" sağlıkla, sevgi ile, huzurla, mutlulukla, barışla, hoşgörü, ile, bizi iki şey anlatır, hiçbir şeyin olmadığından sabrın, her şeyin olduğundan duruşun.
Ördüm iyi ol, huzurlu ol.